Частен дом за стари хора

Частен дом за стари хора

Все по-високите изисквания от страна на обществото имат благоприятно влияние върху развитието и усъвършенстването на услугите, които един частен дом за стари хора предлага, защото всеки частен дом за стари хора желае непрекъснато да се подобрява. Във фокуса на съвременния частен дом за стари хора попада качествената грижа и пълноценният живот на пребиваващите в тях. Голямото разнообразие от услуги в този сектор отговаря на нуждите и желанията на всеки възрастен човек, попаднал в частен дом за стари хора. Днес съществуват множество и то различни домове за стари хора. Едната част от тях се фокусират върху осигуряването на денонощна медицинска грижа, докато други домове за стари хора предлагат повече социална подкрепа. Има и дом за стари хора, който извършват и двете дейности. Това разнообразие в предлаганите услуги не само улеснява избора на дом за стари хора, но и осигурява подходящ такъв за всеки един човек.

Частен дом за стари хора в България

Частният дом за стари хора в България и услугите, които предлага, се регламентират със съответните закони, което гарантира качествената грижа в тях. Частният дом за стари хора отговаря на строги критерии и поради това не допуска компромиси по отношение на подкрепата, която оказва – било тя медицинска или социална. Това прави частния дом за стари хора много по-комфортен, модерен и сигурен, отколкото е бил домът някога преди. В този смисъл може да се разбере и защо стават все по-търсени. Към днешна дата наименованието „частен дом за стари хора” е по-подходящо отвсякога, тъй като тези заведения са точно това – втори дом за старите хора, един чудесен шанс те да живеят в комфортна и уютна атмосфера и да се чувстват спокойни и щастливи.

„Буона вита” – частен дом за стари хора

„Буона вита” не е просто поредният частен дом за стари хора, а първият такъв в България. Той е място, където всеки възрастен човек може да получи професионална медицинска помощ и да се почувства по-добре не само физически, но и емоционално. Това, което толкова много различава „Буона вита” от друг частен дом за стари хора, се крие във всеотдайната грижа на невероятния екип от лекари, санитари и рехабилитатори. Индивидуалното внимание към всеки възрастен човек е запазена марка на този частен дом за стари хора още от неговото създаване през 1999 година. За повече от две десетилетия, изминали оттогава, „Буона вита” усъвършенства непрекъснато услугите, които предлага на възрастните хора, и подобрява качеството на грижата. С помощта на истински професионалисти и съвременни условия на живот „Буона вита” не само е първият частен дом за стари хора в България, но несъмнено е и най-добрият частен дом за стари хора. Неговата истинска сила се корени в стремежа му да остане в крак с най-новите тенденции в медико-социалната грижа. Целият екип на „Буона вита” знае, че да избереш частен дом за стари хора за свой близък не е лека задача. Тя обаче може да бъде улеснена, когато частният дом за стари хора е уютно и модерно обзаведен и предлага наистина качествени грижи. А „Буона вита” е точно такъв. Независимо дали работи във функцията си на хоспис, дом за стари хора или дневен център, „Буона вита” разполага с всичко необходимо за безопасното и приятно прекарване на всеки възрастен човек. Изключително голям плюс е и локацията на този частен дом за стари хора, който се намира съвсем близо до центъра на София, което го прави много удобен за посещения по всяко време. Оборудван с всички необходими средства за безопасност, този частен е най-добрият избор за всеки възрастен човек.

Услугите в частен дом за стари хора

В зависимост от нуждите на възрастните частният дом за стари хора предлага голям асортимент от услуги. „Буона вита” например предлага както частен дом за стари хора, така и функционира като хоспис, и дневен център. В името на най-добрата грижа в частния дом за стари хора „Буона вита” при първоначалното настаняване са извършва подробна оценка на нуждите и желанията на възрастния човек. След подробен разговор и със съгласието на семейството се изготвя индивидуален план за грижата и лечението (ако е необходимо такова) на конкретния човек. Вземат се предвид както предпочитанията на възрастния човек, така и тези на неговото семейство. Само по този начин в частния дом за стари хора всеки може да се почувства на място. В „Буона вита” специалистите знаят, че хората за различни – те имат не само различни нужди, но и различни очаквания от частния дом за стари хора. Затова интензивната комуникация е и ключът към спокойното и пълноценно пребиваване в който и да е частен дом за стари хора. В „Буона вита” можете да намерите най-доброто за вашите близки. В този частен дом за стари хора цари приятна и уютна атмосфера, хората са усмихнати и приветливи, а условията в него отговарят на най-високите стандарти в тази сфера. Отличното качество на медицинските грижи е неоспорима силна страна на „Буона вита”, но в този частен дом за стари хора всеки човек намира много повече от това. Постоянно видеонаблюдение, самостоятелна стая със санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, подходяща за отдих градина - всеки аспект от този дом за стари хора е организиран в името на тяхното благополучие. В „Буона вита” отношението на целия екип към възрастните хора е основната причина домът да продължава да процъфтява вече 21 години. Чрез неуморните грижи за възрастните в частния дом за стари хора цари спокойна, приятелска атмосфера. Качественото обгрижване и индивидуалното внимание, което получава всеки живущ в дома за стари хора, позволяват на всеки да се чувства добре.

Хубавата страна на частния дом за стари хора

Макар че частният дом за стари хора с функцията на хоспис може да не изглежда като най-веселото място, в него всъщност много често се срещат усмивки. Любимата част на всеки живущ в частния дом за стари хора са развлеченията. Без да губи нито частица от професионалната медицинска грижа, екипът на „Буона вита” цени и стимулира груповите занимания и празненства. В частния дом за стари хора се честват непрекъснато рождени дни, организират се тържества и гостуват разнообразни танцови и музикални групи. Емоциите, които подобни събития генерират, разведряват атмосферата и сплотяват целия колектив. Неслучайно и всички ги очакват с такова нетърпение. За доброто настроение помагат и разходките сред природата – в двора на сградата или в близкия парк. Тези ежедневни активности поддържат духа на живущите в дома за стари хора, помагат за тяхната социализация и имат благоприятно влияние върху психологическото им състояние. Затова и екипът на „Буона вита” е винаги готов да даде повод за усмивка и да протегне ръка, когато е необходима помощ – единствено по този начин всички настанени в дома за стари хора могат да се чувстват спокойни и щастливи.

За повече информация, вижте на Дом за стари хора